Laczkó Gábor számára fontos szempont, hogy könnyed, jól értelmezhető borokat készítsen, s beszélgetésünk kezdetén az is kiderült, életében mindaddig mindent könnyedén vett, míg a Törleynél el nem kezdett dolgozni. „A Kertészeti Egyetemen – hiszen akkor még ez volt a neve –, több másodgenerációs borász évfolyamtársam volt” – hangsúlyozta beszélgetésünk elején a Törley Pezsgőpincészet Kft. technológiai vezetője, hogy a nyári szünetekben – sőt még évközben is – maradt idő arra, hogy meglátogassa őket, bár – őszintén megvallva – abban az időben szinte nem is fogyasztott bort. A szakmával lépésről lépésre mélyült kapcsolata, nem véletlen, hogy egyetemi tanulmányai során az erjedésipari szakirányt választotta. (…)
Adatvédelmi áttekintés
Ez a weboldal sütiket használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. A cookie-k információit tárolja a böngészőjében, és olyan funkciókat lát el, mint a felismerés, amikor visszatér a weboldalunkra, és segítjük a csapatunkat abban, hogy megértsék, hogy a weboldal mely részei érdekesek és hasznosak.